Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزانه عبارت و مفاهیم متعدد و صد البته متفاوتی از سوی کاربران فضای مجازی در شبکه های اجتماعی و موتورهای جستجوگر جست و جو می شود؛ مفاهیمی که بعضاً با تحولات خبری در جریان ارتباط تنگاتنگی دارند و کاربران به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد آنها هستند. در بسته خبری پیش رو به مهم ترین مفاهیم جست و جو شده و بیان دیگر ترندهای گوگل در هفته چهارم اردیبهشت اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»، در بازه زمانی مورد اشاره مفاهیم و عبارت هایی چون «اکسپوی دبی»، «فتحعلی اویسی»، «کارت واکسن دیجیتال»، «جنگال»، «ارژنگ امیرفضلی»، «بهناز طاهرخانی»، «آیا ایران با آذربایجان وارد جنگ می‌شود؟» و... از مهم ترین موضوعاتی بود که کاربران ایرانی در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در مورد آنها بودند.

اکسپوی دبی

نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۰ دوبی که به دلیل همه گیری کرونا عقب افتاده بود اکنون شروع به کار کرده است و به همین دلیل به یکی از ترندهای گوگل در ایران تبدیل شده است. جالب اینکه سازمان دهندگان می گویند این بزرگترین گردهمایی جهانی از زمان شروع همه گیری خواهد بود.

بیش از ۱۹۰ کشور جلوه هایی از فرهنگ و نوآوری های خود را در تالارهایی با معماری چشمگیر در محوطه ای به وسعت ۴۳۸ هکتار نمایش می دهند.

توضیح بیشتر اینکه تخمین زده می شود که دولت دوبی ۷ میلیارد دلار برای این رویداد خرج کرده باشد. دوبی امیدوار است با جذب ۲۵ میلیون بازدیدکننده طی شش ماه آینده به این نمایشگاه، به رونق بخش گردشگری و سرمایه گذاری امارات کمک کند. سازمان‌دهندگان این نمایشگاه می گویند از فروش بلیت آن "به وجد آمده اند" اما تحلیلگران بر این باورند که به دلیل ادامه محدودیت سفر در جهان، دوبی برای تحقق این هدف تقلا خواهد کرد.

 شهروندان همه کشورها می توانند به امارات متحده عربی سفر کنند به شرطی که با یکی از واکسن های کووید-۱۹ - که مورد تایید سازمان بهداشت جهانی باشد - کاملا واکسینه شده باشند.

همچنین برای ورود به نمایشگاه همه بازدیدکنندگان ۱۸ سال به بالا باید برگه اثبات واکسیناسیون یا تست "پی سی آر" منفی همراه داشته باشند.

گفتنی است در این اکسپو طرح پاویون ایران با عنوان یکی از طرح های برتر اکسپوی دوبی مطرح شده است و توجه بسیاری از ایرانیان را به سوی خود جذب کرده است.

بیشتر بخوانید

متقاضیان اعزام به اکسپو ۲۰۲۰ دبی مراقب کلاه‌برداران باشند  فتحعلی اویسی

فتحعلی اویسی یکی از بازیگران قدیمی و طنزپرداز و محبوب سینما و تلویزیون ایران است که گفته می شود در حال حاضر وضعیت سلامتی او ناپایدار است.

انتشار برخی اخبار پیرامون وضعیت سلامتی او در فضای مجازی و رسانه ها نام او را به یکی از ترندهای گوگل تبدیل کرده است و بسیاری نگران سلامتی او هستند.

با اینکه برخی رسانه ها از به کما رفتن اویسی خبر دادند، هسمر وی در گفت و گو با رسانه ها گفت: همسرم به هیچ‌وجه به کما نرفته و تنها دلیل مراجعه او به بیمارستان به دلیل مشکل قلبی است که چندین سال با آن درگیر است.

همسر اویسی همچنین گفته است که همسرش چند روز را در آی سی یو سپری کرد و در حال حاضر خوشبختانه به بخش عمومی منتقل شده است.

بیشتر بخوانید 

جزئیات بستری فتحعلی اویسی در بیمارستان کارت واکسن دیجیتال

وزارت بهداشت و درمان اخیراً ساز و کاری را طراحی کرده است تا کسانی که دو دوز واکسن ویروس کرونای خود را زده اند بتوانند کارت واکسن دیجیتال بگیرند و به واسطه همین واکسن بسیاری از محدودیت ها در قبال آنها مرتفع شود.

انتشار خبر مرتبط به این کارت حالا عبارت کارت واکسن دیجیتال را به یکی از ترندهای گوگل تبدیل کرده است.

توضیح بیشتر اینکه در اطلاعیه مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در این باره آمده است: از هم‌اکنون تمامی افرادی که یک یا دو نوبت واکسن زده‌اند می‌توانند در سامانه salamat.gov.ir کارت واکسن دیجیتال فارسی خود را به طور رایگان دریافت کنند. براساس این اطلاعیه، برخی محدودیت‌ها در زمینه مسافرت، حضور در اماکن آموزشی و ورزشی و محدودیت‌های مشاغل و اصناف به زودی برای دارندگان کارت واکسن دیجیتال فارسی برداشته خواهد شد. لازم به ذکر است، افرادی که مسافرت خارج از کشور دارند، می‌توانند از طریق همین سامانه کارت واکسن دیجیتال انگلیسی خود را به طور رایگان دریافت کنند.

 در پایان این اطلاعیه تاکید شده است که افراد در صورت مشاهده هر گونه اشکال در تاریخ یا نوع واکسن یا عدم ثبت یک یا دو نوبت واکسن، فرم «گزارش خطا در کارت واکسن دیجیتال» را تکمیل کنند.

اخبار جدید ویروس کرونا را از اینجا دنبال کنید  جنگال

منظور از عبارت جنگال همان جنگ الکترونیک است که در واقع امروزه به یکی از بخش های مهم و جدایی ناپذیر جنگ های نظامی بدل شده است.

در رزمایش فاتحان خیبر که در شمال غرب کشور و توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، یکی از بخش های فعال این رزمایش واحد جنگال بوده است که همین موضوع این واژه را به ترند گوگل تبدیل کرد.

توضیح در مورد جنگال اینکه جنگال یک اصطلاح نظامی است که از آن برای نخستین بار در سال 1904 استفاده شد و بیانگر کاربرد الکترونیک و امواج الکترومغناطیس در نبردهای نظامی است.

جنگ الکترونیک می‌تواند کاربرد تهاجمی یا دفاعی داشته باشد. کاربرد تهاجمی جنگال زمانی مورد تأکید قرار می‌گیرد که از آن برای از کار انداختن تجهیزات الکترونیکی دشمن استفاده شود، اما در مقابل برای حفاظت از تسلیحات مانند ناوها و جنگنده‌ها از سوی حملات موشکی و راداری، بر روی کاربرد دفاعی جنگ الکترونیکی تأکید می‌شود.

 امروزه به‌دلیل اهمیت بسیار بالای جنگال و بهره‌مندی از دانش و فناوری نوین در این حوزه،‌ تجهیزات مرتبط با جنگ الکترونیک بر روی هواپیماهای جنگی، ناوها و ناوشکن‌ها و نیز سامانه‌های پدافندی و موشکی نصب شده است. کاربردهای جنگ الکترونیک آن‌چنان توسعه یافته که قابلیت‌هایی مانند هدایت نفرات و موشک‌ها از طریق دستگاه‌های الکترونیکی به حوزه جنگال اضافه شده است.

یگان‌های جنگال که در نیروهای نظامی تشکیل می‌شوند، تلاش می‌کنند تا هرگونه تحرک هر فرستنده‌ای را کشف، صدای هر گوینده‌ای را ضبط و هرگونه سامانه الکترونیکی تهدیدآمیز را نابود کنند.

بیشتر بخوانید

رزمایش «فاتحان خیبر» نزاجا در منطقه شمال غرب ارژنگ امیرفضلی

ارژنگ امیرفضلی یکی از بازیگران طنزپرداز کشور است که اخیراً و به واسطه گریم زنانه او که در رسانه ها و شبکه های مجازی منتشر شده است، نامش ترند گوگل شده است.

رژنگ امیرفضلی فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۶۷ در تئاتر با نمایش تجربه‌ای بر مسلم ابن عقیل به کارگردانی محمود عزیزی شروع کرد و کار خود را در تلویزیون با برنامهٔ «نوروز ۷۲» به کارگردانی داریوش کاردان، همراه با مهران مدیری و حمید لولایی آغاز کرد.

او اخیراً تصویری از خود با گریم زنانه در اینستاگرام منتشر کرده است.

 بهناز طاهرخانی

بهناز طاهرخانی متولد ۲۲ مهٔ ۱۹۹۵ و بازیکن فوتبال تیم ملی زنان ایران است.

اخیراً سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا نام بهناز طاهرخانی را در بین ستاره های فوتبال زنان آسیا قرار داده و از کاپیتان تیم ملی فوتبال بانوان ایران تمجید کرده است.

 تیم ملی فوتبال زنان ایران موفق شد برای اولین بار جواز حضور در جام ملت‌های آسیا را به دست بیاورد و به همین خاطر سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در معرفی ستاره‌های انتخابی این دوره به تمجید از یکی از بازیکنان ایران پرداخت و درباره بهناز طاهرخوانی نوشت: ایران ماجرای بزرگ دور مقدماتی جام ملت‌های آسیا را رقم زد که با غلبه بر اردن، به‌عنوان صدرنشین گروه G و برای اولین بار راهی مرحله نهایی مسابقات شد. در بسیاری از بخش‌ها بهناز طاهرخانی، کاپیتان ایران ستاره اصلی تیمش بود.

این بازیکن در برتری ۵ بر صفر مقابل بنگلادش توانست دو پنالتی را تبدیل به گل کند و اولین پنالتی ایران مقابل اردن را نیز تبدیل به گل کرد و بازیهای موثری را ارائه داد. طاهرخانی خود را به‌عنوان یک رهبر واقعی در زمین نشان داد تا به موفقیت بزرگ ایران کمک کند.

حالا و به واسطه این اتفاق نام بهناز طاهرخانی به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید

برتری پرگل زنان فوتبال ایران مقابل بنگلادش آیا ایران با آذربایجان وارد جنگ می‌شود؟

اخیراً و در پی برخی لفاظی ها و اقدامات مغایر با حسن همجواری که از سوی همسایه شمال غربی یعنی جمهوری آذربایجان رخ داده است، تنش ها میان ایران و این کشور به ویژه در شبکه های اجتماعی و میان عامه مردم بالا گرفته است.

آغاز بحران کنونی به چند هفته قبل باز می گردد که مقامات مسئول جمهوری آذربایجان شروع به اذیت و آزار رانندگان ایرانی کردند که قصد داشتند از مسیر زمینی به کشور ارمنستان بروند و  2 راننده ایرانی را نیز بازداشت کردند.

به نظر می رسد مقامات جمهوری آذربایجان مصمم هستند مسیر دسترسی ایران به خاک ارمنستان از طریق زمین را به واسطه دستاورد و نتایج جنگ سال گذشته قره باغ قطع کنند و بدین ترتیب با حمایت های ترکیه و رژیم صهیونیستی کشور ترکیه را از طریق زمین به خاک خودشان متصل کنند.

این اتفاق سبب خواهد شد تا ایران یکی از امن ترین و نزدیک ترین مسیرهای دسترسی به اروپا و نیز مسیر دسترسی دائمی به خاک ارمنستان را از دست بدهد و در شمال غرب کشور به نوعی برای هر گونه ارتباط با اروپا و کشورهای گرجستان و ارمنستان نیازمند کسب اجازه از ترکیه و آذربایجان باشد.

اتفاقی که به نوعی تغییر در وضعیت ژئوپلیتیک قفقاز علیه منافع ملی ایران تلقی می شود و مسئولان نظامی ایرانی نیز تأکید دارند که به هیچ وجه اجازه آن را نمی دهند؛ واکنش هایی که رزمایش فاتحان خیبر را نیز در همان راستا می توان تفسیر کرد.

مع الوصف و به واسطه همین تحولات حالا سوال آیا ایران با آذربایجان وارد جنگ می‌شود؟ توسط کاربران به صورت مکرر در گوگل پرسیده می شود.

هر چند پاسخ به این سوال را باید زبان مسولان نظامی و سیاسی کشور گرفت، اما نقداً اینکه جمهوری آذربایجان اساساً در سطح و جایگاهی نیست که بتواند در مقابل نیروهای نظامی جمهوری اسلامی ایران به هماوردی نظامی بایستد.

بیشتر بخوانید

آزار و اذیت کامیون داران و تجار ایرانی توسط جمهوری آذربایجان / لزوم اقدام فوری وزارت خارجه برای حل مشکل

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: اربعین 1400 اعمال ماه صفر سازمان همکاری شانگهای پیمان جبلی فاتحان خیبر اینجا جمهوری آذربایجان ارژنگ امیرفضلی فتحعلی اویسی جنگال کارت واکسن دیجیتال اربعین 1400 اعمال ماه صفر سازمان همکاری شانگهای پیمان جبلی فاتحان خیبر کارت واکسن دیجیتال جمهوری آذربایجان بهناز طاهرخانی جنگ الکترونیک بیشتر بخوانید فتحعلی اویسی آیا ایران گوگل تبدیل رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۴۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پدر جغرافیای ایران کیست؟

محمدحسن گنجی یکی از اساتید دانشکده ادبیات و علوم انسانی، بنیان‌گذار دانش جغرافیای نوین و هواشناسی ایران بود.

به گزارش اقتصاد۲۴، وی به‌عنوان رییس هواشناسی ایران، رییس هواشناسی منطقه آسیا و عضو کمیته اجرایی سازمان هواشناسی جهان شناخته می‌شد. او در رشته تاریخ و جغرافیا دارالمعلمین عالی به تحصیل پرداخت و به همراه دانشجویان دانش‌سرای عالی برای ادامه تحصیل به فرانسه رفت، اما، چون در دبستان زبان انگلیسی آموخته بود بعد از چند ماه به انگلستان اعزام شد.

پروفسور گنجی علت علاقه خود به جغرافیا و به خصوص هواشناسی را پدیده خشکسالی و سیلی می‌داند که در روزگار کودکی و نوجوانی در زادگاهش اتفاق افتاد و به روستاییان آسیب غیرقابل جبرانی وارد کرد. استاد گنجی پس از بازگشت به ایران به‌عنوان استاد در دانشکده ادبیات و دانش‌سرای عالی به تدریس جغرافیا مشغول شد. اندکی بعد به آمریکا رفت و درجه دکتری در رشته جغرافیا را کسب کرد.

دوران کودکی و نوجوانی محمدحسن گنجی

محمدحسن گنجی در ۲۱ خرداد سال ۱۲۹۱ خورشیدی در بیرجند (قهستان) به دنیا آمد. سرزمین قهستان شبیه یک جزیره‌ای در دریای شن بود و مردم برای وارد شدن به آن از هر طرف باید از فرسنگ‌ها کویر بی‌آب و علف گذر می‌کردند. اهالی آن منطقه و به خصوص اهالی بیرجند از ایرانیان قدیمی با رگه‌هایی از دیگر اقوام بودند که بیش‌تر از راه کشاورزی همراه با دامداری امرار معاش می‌کردند. خانواده دکتر گنجی نیز از این مردمان جدا نبودند. وی دارای سه برادر و دو خواهر بود که چهار نفر از آن‌ها در همان شهرستان بیرجند تدریس می‌کردند و پدرش هم مدت‌ها نایب‌الحکومه شهر قائن بود و هم‌زمان به شغل کشاورزی و دامپروری نیز مشغول بود.

محمدحسن گنجی در سن شش سالگی وارد مدرسه شوکتیه در بیرجند می‌شود. در مدرسه شوکتیه رسم بر این بود که به شاگرد نخست، شاگرد دوم و شاگرد سوم به ترتیب مدال طلا، مدال نقره و یک کتاب نفیس هدیه می‌دادند و دکتر گنجی در طی شش سال تحصیل خود، چهار مدال طلا و دو نقره به دست آورد و در جشن پایان دوره که آن مدال‌ها را به سینه زده بود چنان احساس سربلندی می‌کرد که به گفته خودش «گویی قلعه خیبر را فتح کرده بود.»

پس از پایان تحصیلات مقدماتی، به دارالمعلمین عالی تهران وارد شد و توانست در رشته تاریخ و جغرافیا مدرک کارشناسی را اخذ کند و بعد از آن به‌عنوان دانشجوی برگزیده به اروپا اعزام شد و در دانشگاه ویکتوریا، منچستر انگلستان ادامه تحصیل داد و در سال ۱۳۱۷، کارشناسی ارشد خود را در رشته جغرافیا کسب کرد. در سال ۱۳۳۱، محمدحسن گنجی بار دیگر با استفاده از بورسیه تحصیلی به کشور آمریکا اعزام شد و دکتری خود را در رشته جغرافیا، از دانشگاه کلارک دریافت کرد و پس از بازگشت، در دانشگاه تهران مشغول به تدریس شد و در سال ۱۳۵۸ بازنشسته شد، اما او هرگز دست از کار نکشید و از سال ۱۳۶۴ با مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی همکاری خود را شروع کرد و از سال ۱۳۷۰ به‌عنوان مشاور رییس دانشکده علوم زمینی با دانشگاه شهید بهشتی همکاری داشت. دکتر گنجی در زمان جنگ تحمیلی هم در ستاد بسیج مسئولیت بررسی و ارزیابی نقشه جبهه‌های جنگ را بر عهده داشت. علاوه بر این از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۲ مشاور رییس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح‎ بود.

همسر و فرزندان محمدحسن گنجی

دکتر گنجی در ۲۴ دی ۱۳۲۰ با خانم لطیفه جوادزاده، از ایرانیان مقیم ارمنستان، ازدواج کرد. آن‌ها فرزندی نداشتند و تا پایان عمر در کنار یکدیگر ماندند. دکتر گنجی در دوران پیری هنگامی که همسرش بیمار بود با وجود کهولت سن خود، از همسرش پرستاری می‌کرد.

استادان و مربیان‎ ‎محمدحسن گنجی

مربیان و استادان‎ ‎دکتر گنجی در طی دوران تحصیل او عبارت بودند از: میرزا احمد نراقی، شیخ ‏احمد سلیمانی‎ ‎نراقی، کلنل علینقی وزیری، مفیدالملک، سیدرضی حسین (ناظم هندی)، عباس اقبال‏‎ ‎آشتیانی، ‏ماژور مسعودخان کیهان، بدیع‌الزمان فروزانفر، سیدمحمدکاظم عصار، دکتر‎ صادق رضازاده شفق، ‏عبدالحسین شیبانی وحیدالملک، دکتر عیسا صدیق، دکتر اسدالله‎ ‎بیژن و‎...

مشاغل و سمت‌های پروفسور محمدحسن گنجی

• استاد دانشگاه تهران

• ریاست اداره کل هواشناسی‎ ‎ایران

• نماینده ثابت دولت ‏ایران در سازمان‎ ‎هواشناسی جهانی

• معاونت پارلمانی وزارت راه

• ریاست‏‎ ‎دانشکده ادبیات و علوم انسانی

• ریاست موسسه آموزش عالی امیر شوکت الملک علم بیرجند

• مشاور رییس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح‎

• عضویت در بخش جغرافیایی سازمان مطالعه و ‏تدوین کتب دانشگاهی (سمت)

• عضویت در کمیته رهبری اطلس اقلیمی ‏ایران ‎در سازمان هواشناسی

• ‏عضو مادام العمر انجمن جغرافیائی انگلستان

• عضو سابق انجمن سلطنتی مردم‎ ‎شناسی انگلستان و ایرلند

• عضو شورای عالی آمار

• عضو هیات تحریریه دائره المعارف‎ ‎بریتانیا

• عضو افتخاری انجمن ‏آمریکایی پیشرفت علوم

• عضو شورای عالی مردم شناسی‎

• عضو انجمن جغرافیائی کشور‌های آسیا و ‏آفریقا

• عضو کمیته ملی آبشناسی (یونسکو‎)

• عضو هیات ممیزه دانشگاه تهران

• عضو کمیسیون ‏بورس‌های دانشگاهی

• عضو کمیسیون‎ ‎همکاری فرهنگی ایران و فرانسه (دانشگاهی)

• عضو کمیته ‏جغرافیائی فرهنگستان ایران‎

• عضو شورای عالی جغرافیایی وابسته به سازمان جغرافیایی کشور

• عضو کمیته‎ ‎برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش

• عضو هیات امنای مدرسه عالی بازرگانی رشت

• ‎عضو هیات امنای مدرسه عالی علوم اراک

• عضو هیات امنای مدرسه عالی فنی تهران

• ‎عضو ‏اتحادیه انحمن‌های علمی

• رییس اولین کنگره جغرافیدانان ایران

• عضو‎ ‎شورای دانشگاه ‏تهران

• اولین رییس انجمن جغرافیدانان ایران

خانه جغرافیا در تهران

در تاریخ سوم آذر ۱۳۹۰ با حضور پروفسور محمد حسن گنجی، منزل مسکونی او به تملک شهرداری تهران درآمد و به‌عنوان خانه جغرافیا نامگذاری شد. در حال حاضر این خانه به‌عنوان یکی از مراکز و خانه‌های علم و زندگی شهر تهران محسوب می‌شود.

درگذشت پروفسور محمدحسن گنجی

پروفسور محمدحسن گنجی در ۲۸ تیرماه ۱۳۹۱ در منزل شخصی خود بر اثر زمین خوردن دچار شکستگی جمجمه و خونریزی مغزی شد. پس از آن به بیمارستان پیامبران تهران منتقل و تحت عمل جراحی قرار گرفت و در نهایت در سن ۱۰۰ سالگی درگذشت. پیکر ایشان پس از تشییع از مقابل دانشگاه تهران جهت خاکسپاری به شهر بیرجند منتقل شد و در تاریخ ۲ مرداد ماه ۱۳۹۱ در محل بوستان دکتر محمدحسن گنجی در خیابان توحید، در خاک زادگاهش آرام گرفت.

دیگر خبرها

  • خسرو غفوریان کیست؟ / عکس‌هایی که برای ژیلا صادقی داستان شد/ هنوز توماج صالحی ترند است/ هجمه جدید علیه کاظم صدیقی با نام لیلا
  • پدر جغرافیای ایران کیست؟
  • چهار معیار مهم سلامتی در ساعت‌های هوشمند
  • اسطوره گزارشگری WWE از بهبود وضعیت سلامتی خود خبر داد
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • چهار معیار سلامتی مهم در ساعت‌های هوشمند
  • مداحی که منبعش گوگل است به درد مداحی نمی‌خورد
  • مرجع اطلاعات بسیاری از مداحان و حتی برخی از روحانیون سرچ گوگل شده است
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • واریز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به دهیاریهای آذربایجان شرقی